Jucătorii și oficialii de la Real Madrid și Juventus s-au încăierat după meci

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, deși a pierdut cu Juventus, 1-3. Golul calificării a fost marcat în ultimele minute, din penalty. În tur, madrilenii au câștigat cu 3-0.
Un gest provocator al lui Marcelo ar fi declanșat o încăierare generală pe culoarul spre vestiare. Sergio Ramos ar fi fost și el implicat. Totul sub ochii arbitrului Michael Oliver.

Ar fi putut fi o remontada istorică, peste cea a Romei și poate chiar mai spectaculoasă decât acel 6-1 al Barcelonei cu PSG. Pentru că Juventus era în deplasare și pe terenul campioanei Europei. Decizia curajoasă a lui Michael Oliver, de a da penalty în minutul 90+3 la “contactul” Benatia – Lucas Vázquez, lovitură de pedeapsă transformată de Ronaldo în minutul 90+8, a transformat “Bernabeu” într-un cazan de foc.

În momente explozive, cu juventinii deja furioși, gata să-l linșeze pe “centralul” englez, Marcelo a făcut un gest provocator și situația a degenerat. Jucătorii și oficialii celor două echipe s-au încăierat pe tunelul ce duce la vestiare. Iar arbitrul Oliver a notat tot. Inclusiv că, în centrul incidentelor s-ar fi aflat și Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, care era suspendat pentru acest meci, dar coborâse pentru finalul meciului la marginea terenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *