Interlopii isi fac de cap in Ploiesti. Episodul 2: Cine din Primarie da autorizatiile ILEGAL

Asa cum spuneam in episodul anterior (Vezi aici), interlopii din Ploiesti, cu relatii in randul functionarilor din Primarie si alte institutii locale importante, isi fac de cap pe domeniul public sfidand legea constructiilor si nu numai.

Potrivit surselor Max-Media.ro, grupul de camatari si samsari de masini, care intentioneaza sa finalizeze un bloc de 5 etaje in cartier Alber (foto), intr-o zona cu regim de inaltime mic, beneficiaza de sprijinul unor inalti functionari publici. Ne-am fi asteptat ca spagile contra autorizatiilor sa ajunga in buzunarele unor angajati ai Directiilor din Primarie care se ocupa cu emiterea acestor avize, dar mare ne-a fost mirarea cand am aflat cine a dirijat operatiunea.

Este vorba despre insusi primarul municipiului Ploiesti, Adrian Florin Dobre, care nu doar ca ii cunoaste bine pe camatarii respectivi, dar le-a intermediat obtinerea autorizatiilor necesare construirii unui colos in cartier Albert, langa locuinte P+1. Pentru necunoscatori, zona respectiva are restrictii de inaltime, asa cum se intampla in mai toate perimetrele unde predomina casele. Asta nu i-a impiedicat, insa, nici pe camatari si nici pe primarul Dobre sa isi duca la bun sfarsit planul. Bineinteles, in schimbul sprijinului primit, samsarii au virat bani grei in buzunarele lui Adrian Dobre, direct sau prin interpusi.

Ramaneti alaturi de noi, in curand vom dezvalui identitatea celor care au dat spaga si a asa-zisului dezvoltator imobiliar, parte dintr-un grup infractional organizat, cunoscut pentru astfel de operatiuni impotriva legii.

Related posts

Leave a Comment