Gătește ca Meghan Markle! Cum se prepară pâinea ei preferată

Ducesa de Sussex, Meghan Markle (37 ani), este cunoscută și pentru stilul de viață sănătos pe care îl promovează ori de câte ori are ocazia. Meghan a declarat în mai multe interviuri că îi place să gătească acasă, și este știut faptul că Prințul Harry (34 ani) a cerut-o de soție în timp ce găteau împreună friptură. Azi îți dezvăluim una din rețetele preferate ale ducesei, devenită celebră pe internet drept pâinea lui Meghan Markle.
Înainte ca Meghan să-l cunoască pe Harry și să-i devină logodnică, și ulterior soție, ea avea chiar și un blog de lifestyle, The Tig, pe care publica adesea rețete culinare, rețete pentru cosmetice hand-made sau diverse ponturi pentru o viață mai sănătoasă. Din momentul în care Meghan Markle a intrat oficial în familia regală britanică, ea și-a închis acest blog, cât și toate conturile de pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, pentru că unele lucruri nu dispar niciodată de pe internet, mai mulți fani ai blogului ei au preluat din rețetele preferate ale ducesei, iar una dintre ele a devenit chiar foarte populară. Este vorba despre pâinea preferată a Ducesei de Sussex, o pâine fără făină, pe care ea o numea, pe blogul său, „Pâinea care îți va schimba viața”.

Cum se prepară una din rețetele preferate ale Ducesei de Sussex.Pâinea lui Meghan Markle este o pâine sănătoasă, care nu conține făină. Iată care sunt ingredientele:

150 grame de semințe de floarea soarelui
80 grame de semințe de in
150 grame de alune de pădure sau migdale crude
2 linguri de semințe de chia
o linguriță de sare de mare, fină
4 linguri de tărâțe de Psyllium
o lingură de sirop de arțar
3 linguri de ulei de cocos
350 mililitri de apă

Conform Ducesei de Sussex, pâinea se prepară foarte simplu.

Se combină toate ingredientele uscate într-o tavă din silicon.
Se amestecă apoi, într-un alt recipient, siropul de arțar cu uleiul de cocos și apa.
Amestecul lichid se toarnă peste ingredientele uscate, din tava de silicon. Se omogenizează.
Mixul rezultat trebuie să stea acoperit minim două ore, la temperatura camerei, dar poate fi lăsat și peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 175 grade Celsius, se pune tava din silicon pe grătarul din mijloc al cuptorului și se coace 20 de minute.
Se scoate pâinea din forma de silicon, se întoarce, pentru a se coace și pe partea cealaltă, și se mai lasă la cuptor 20 – 30 de minute.
La final, pâinea poate fi tăiată după ce s-a răcit complet. Depozitată într-o pungă de hârtie, ea poate rezista până la 5 zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *