Fostul primar al Ploieștiului demască mincinoșii liberali aliați în vestul țării!

Unii primari PNL au populismul stabilit probabil prin adeziunea de la partid. Ca și în cazul actualului primar al Ploieștiului, care a promis un spital municipal în campania electorală folosind fotografiile unei clinici medicale din Turcia, cei patru liberali auto-intitulați ,,Alianță Vestului” promit reformarea României. Cum? Nici ei nu știu, dar ne edifică Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieștiului.

,,Citesc presa. S-a infiintat “Alianta Vestului”, patru muschetari primari (Boc, Falca, Robu si Bolojan) salveaza onoarea tarii si anunta proiecte impresionante pe bani europeni – autostrazi si cai ferate pentru trenuri de mare viteza, de parca orasele lor ar cuprinde intregul Vest al Romaniei. Mai mult, Robu de la Timisoara si anunta ca nu prea e loc de altcineva in Alianta. 

Cum or reusi ei sa construiasca pe teritoriul altor unitati administrative, sa faca exproprieri pe raza altor localitati, sa devina proprietari peste calea ferata (administrata de alte entitati ale statului), nu stiu…

Ceea ce remarc insa e faptul ca a fost prima miscare politica a PNL-ului in administratia locala care a reusit sa faca valva si sa duca in ridicol singura posibila Alianta a primarilor ce ar fi trebuit sa insemne ceva pentru Romania, cea a primarilor PSD din Bucuresti. In capitala a fost ratat totul din cauza razboiului Dragnea – Firea. In Vest (al Romaniei) va fi ratat totul daca va fi alianta doar a lor …

PS: Politic, vorbind, nu cred ca Bucurestiul va mai avea vreodata sansa de a avea un asa culoar favorabil de dezvoltare – toti primarii si guvernul din acelasi partid/alianta. Din decenta, doar…pacat!!!” a scris Iulian Bădescu pe pagina sa de Facebook.

Related posts

One Thought to “Fostul primar al Ploieștiului demască mincinoșii liberali aliați în vestul țării!”

  1. […] Citiți și Fostul primar al Ploieștiului demască mincinoșii liberali aliați în vestul țării! […]

Leave a Comment

11 + six =