FCSB sau CSA? In 5 zile se da verdictul

Armata a câștigat marca, Gigi Becali susține că FCSB-ul lui a continuat activitatea, deci al lui e clubul adevărat.

În locul vreunui sondaj, urmează, în interval de 5 zile, câte un derby al fiecăreia dintre urmașele roș-albaștrilor, ambele pe Arena Națională.

Singurul club care are dreptul să se numească Steaua București e în Liga a 4-a. Dar FCSB a continuat activitatea vechii trupe a militarilor, a păstrat și jucători, și suporteri, chiar și stadionul din Ghencea, după ce a intrat clubul pe mâinile lui Becali. Susținătorii s-au împărțit, pentru că nu le e foarte clar pe care s-o urmeze: pe Steaua sau pe FCSB?

Speră 20.000, visează 30.000
Un experiment, un test urmează în curând, un prim răspuns la întrebarea “care a moștenit mai mulți fani?”, chiar dacă nu va fi vorba despre un răspuns complet.

Luni, 9 aprilie, se va juca pe Arena Națională partida FCSB-U Craiova, un derby pentru câștigarea campionatului. După 5 zile, pe același stadion va fi CSA Steaua-Academia Rapid, tot un derby, dar pentru promovarea din Liga a 4-a în a 3-a.

Care va aduna mai mulți fani? CSA mizează pe minimum 20.000 de oameni la arenă, speră să fie chiar cu 10.000 peste acest număr. Sunt luați în calcul și ultrașii giuleșteni, 10.000 de oameni. Armata a închiriat cel mai mare și mai luxos stadion din România tocmai pentru că s-a bazat pe o mulțime capabilă să acopere costurile pentru organizarea partidei.

Închirierea Arenei costă 53.000 de euro. Prețurile biletelor încă nu au fost anunțate. La un preț mediu de 20 de lei, CSA ar aduna între 400.000 și 600.000 de lei, cât ar încasa de la 20.000, respectiv 30.000 de oameni. Ar acoperi ușor costurile și ar mai și rămâne cu niște bani. Jocul de pe 14 aprilie va fi și televizat, pe DigiSport, de la ora 19:45.

Suporterii au insistat atât de tare pentru organizarea partidei pe Arena Națională, încât au transmis conducerii că sunt dispuși chiar să plătească bilete în plus, adică un spectator să achite un tichet, două pe lângă cel pe care-l cumpără pentru propriul acces pe stadion.

Related posts

Leave a Comment