Excluderi în PSD Prahova

Veste proastă pentru mai mulţi membri ai PSD Prahova, printre care se numără inclusiv consilieri judeţeni şi secretari de stat. Organizaţia judeţeană pregăteşte un val de excluderi din partid, iar tensiunile în rândul unor organizaţii locale au început deja să apară.

Surse din PSD Prahova ne-au informat despre faptul că forul judeţean de conducere solicită organizaţiilor locale mai multe excluderi din rândul persoanelor ce ocupă funcţii politice şi/sau în administraţie. Se pare că vizaţi sunt anumiţi consilieri şi persoane din administraţia publică.

Printre motivele invocate de PSD Prahova se află slaba comunicare cu alegătorii şi lipsa implicării în anumite acţiuni ale partidului. De altfel, organizaţia nu se află la prima experienţă de acest fel, inclusiv după alegerile locale având loc discuţii dure în partid şi critici la adresa unor social-democraţi care nu şi-au respectat angajamentele şi nu s-au concentrat pe bătălia electorală, existând cazuri unde primarii şi viceprimarii propuşi de PSD au pierdut în faţa adversarilor politici.

Concret, de saptămâna viitoare, PSD Prahova va începe “epurările de toamnă”, iar printre cei aflaţi pe lista neagră se află inclusiv aleşi judeţeni, persoane cu funcţii administrative dar şi secretari de stat.

Related posts

Leave a Comment