Elevii Şcolii „Andrei Mureşanu“, din Ploieşti, au fost oaspeţii prefectului Mădălina Lupea şi ai preşedintelui Consiliului Judeţean, Bogdan Toader.

Este vorba de 14 elevi ai clasei a VI-a A din cadrul unităţii de învăţământ care au vizitat oficialităţile judeţului Prahova cu prilejul Anului Centenar.

Activitatea coordonată de profesorul şi dirigintele Raluca Policală, se înscrie în proiectul dedicat Anului Centenar prin care mai oficialităţi sunt vizitate de elevii unităţii de învăţământ amintite pentru a le aduce aminte că noile generaţii nu au uitat de sacrificiile înaintaşilor care au săvârşit actul decisiv din 1918 prin creearea României Mari. Aceştia au împărţit felicitări şi insigne aniversare oficialilor din cadrul Prefecturii şi Consiliului Judeţean Prahova.

Copiii au aflat cu această ocazie care este rolul celor două instituţii.

Eleva Carmen Tănase a susţinut un moment muzical cu denumirea „Suntem Români Mereu“.

Cei doi demnitari au fost extrem de emoţionaţi de vizita copiilor şi le-au adresat invitaţia de a participa la manifestările oficiale dedicate Zilei Naţionale la Ploieşti.

Iniţiativa salutară aparţine conducerii şi a cadrelor didactice a Şcolii Andrei Mureşanu. Astfel de întâlniri sunt necesare şi utile pentru că întăresc legăturile în comunitate, mai ales în acest an special când trebuie să fim mai uniţi, mai buni.

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link