DNA Ploiesti, pe lista rusinii 

Directia Nationala Anticoruptie este un dezastru pentru Romania si un pericol pentru orice om, avand in vedere vietile pe care procurorii anticoruptie le-au sacrificat pentru a da bine la bilanturile pe care sefa DNA Laura Kovesi le-a prezentat atat de triumfal in ultimii 5 ani.

Absolut scandalos, procurorii cu care Laura Kovesi se lauda ca nu cedeaza, pentru ca “noi suntem DNA”, au inregistrat sute de achitari de la inceputul anului, fiind obligatorie cercetarea lor pentru neprofesionalism si apoi excluderea lor din magistratura pentru activitatea dezastruoasa prin care au nenorocit familii intregi si au curmat chiar vietile unor oameni.

Aceasta situatie scandaloasa reiese din lista achitarilor inregistrate de DNA pe care Lumeajustitiei.ro a realizat-o de la inceputul acestui an. Iar actualizarile din ultima luna arata ca doar in iunie 2018 Directia Nationala Anticoruptie, sub conducerea Laurei Codruta Kovesi, a mai inregistrat o suta de achitari. Ceea ce inseamna ca DNA a ajuns la nu mai putin de 207 achitari incasate de la inceputul anului pana in prezent.

Practic, cele 207 achitari obtinute in instanta de DNA sunt “realizate” in cele 6 luni ale anului 2018!

Iar in ciuda acestei realitati, presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis continua sa citeasca decizia CCR care il obliga sa o demita pe Kovesi  de la conducerea DNA si amana momentul revocarii acesteia de la sefia DNA, sustinand in schimb ca este multumit de lupta anticoruptie care se duce in Romania. Groaznic

Related posts

Leave a Comment

7 + 5 =