Dăncilă la Bruxelles, Iohannis la Iași

Premierul Viorica Dăncilă face, miercuri şi joi, o vizită de lucru la Bruxelles. La rândul său, Klaus Iohannis va fi prezent la Iaşi miercuri, cu o zi înaintea manifestărilor oficiale organizate în oraş cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române.
„Prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 23-24 ianuarie 2019, în vederea prezentării priorităţilor Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în cadrul sesiunii plenare a Comitetului Economic şi Social European (CESE), care va avea loc joi, 24 ianuarie 2019. Un alt element important al vizitei va fi întrevederea bilaterală pe care demnitarul român o va avea cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles, cu scopul trecerii în revistă a principalelor subiecte aflate pe agenda NATO, cu accent pe temele de interes pentru România şi pe contribuţiile ţării noastre la implementarea politicilor şi deciziilor aliate“, anunţă Guvernul într-un comunicat.
Dacă anul trecut a absentat de la sărbătoarea publică din Piața Unirii, Klaus Iohannis va fi prezent astăzi la Iaşi, cu o zi înaintea manifestărilor oficiale organizate în oraş cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române.
La ora 17:30, şeful statului va depune o coroană de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Mănăstirea „Sfinţii Trei Ierarhi”, din Iaşi.

Related posts

Leave a Comment

eleven + 11 =