Cum să alegi cele mai potrivite cadouri pentru ea de Sărbători

Sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos, iar achiziționarea de cadouri, fie pentru iubită, mamă, soră sau prietenă poate fi o provocare. Știm că iți dorești să îi iei un cadou care chiar să îi placă și să îl aprecieze, un cadou care să îi amintească de tine și să nu fie uitat într-un colțisor din casă.

În materie de cadouri pentru ea sunt foarte multe opțiuni pe piață, însă este un lucru cunoscut faptul că femeile nu sunt ușor de ghicit și că poți lua cadouri femeilor care să nu le fie pe plac. Există o serie de sfaturi care te pot ajuta să îi iei un cadou care să o impresioneze.

  1. Când oferi un cadou unei persoane dragi, ceea ce faci de fapt este să îi transmiți ceea ce simți. Cumpără un cadou care sa îi spună ceva destinatarei. Desigur, acest lucru este evident, dar uneori uităm acest aspect atunci când ne ducem să alegem un cadou. Tindem să ne concentrăm mai întâi pe obiect, apoi verificăm ce mesaj transmite.
  2. Fă o listă cu ceea ce îi place. Cu siguranță are hobby-uri sau activități pe care le cunoști, iar dacă nici acest lucru nu te ajută poți arunca o privire pe conturile ei de social media. Acolo poti să vezi ce pagini a apreciat, ce brand-uri îi plac sau de ce evenimente este interesată.
  3. Gândește-te la trecut. Te poți gândi fie la evenimente recente, iar dacă are poze de acolo îi poți face un album sau îi poți pune în ramă o poza. Dacă o cunoști mai bine și ți-a povestit ceea ce îi plăcea atunci când era mică, îi poți face un cadou care să-i amintească de copilărie și cu siguranță va aprecia că ți-ai amintit acest gen de detalii.
  4. Alege un cadou pe care o să-l poarte și după Sărbători. Cel mai probabil, nu va purta foarte mult timp un pulover cu motive de Crăciun, în schimb un inel din argint sau o pereche de cercei din argint pot fi purtate tot anul.
  5. Fă-l mai personal. Poți adăuga monograma sau îl poți grava pentru a fi sigur că iși va aduce aminte de la cine l-a primit. Dacă aveți o gluma a voastră sau o amintire pe care o împărtășiți, încearcă să incluzi asta în cadoul pentru ea.
  6. Gândește-te dacă are nevoie de ceva. Cheia este să iți lărgești perspectiva. Dacă îi place să aibă grijă de ea sau daca îi place să gătească există o groază de variante care îi pot face viața mai ușoară.
  7. Fă-o să râdă. Orice femeie apreciază simțul umorului. Dacă îi oferi o tabletă spre exemplu pune o poză amuzantă cu voi pe ecran, cu siguranță va fi surprinsă și se va amuza.

Un lucru e sigur, femeilor le place să se simtă speciale, iar pentru asta e nevoie să te implici în alegerea cadoului. Dacă vei urma sfaturile de mai sus, cu siguranță cadoul tău va fi un succes.

sursa:men’s health

Related posts

Leave a Comment

15 + 1 =