Cum au incalcat Onea si Negulescu drepturile unei judecatoare

Judecatoarea Ruxandra Popescu, de la Sinaia, a fost supusa de procurorii Onea, Negulescu si Savu, intr-un dosar inventat, in care i s-au incalcat toate drepturile procedurale.

Judecatoarea Popescu nu a beneficiat de niciuna dintre prezumtiile oferite de lege si i s-au incalcat drepturile la aparare, imagine si dreptul de a fi informata.

Despre aceste drepturi, procurorii mai sus mentionati, anchetati, astazi, la randul lor, pentru fapte deosebit de grave, urla cat ii tin plamanii. Atat Onea cat si Portocala considera ca nu le sunt respectate drepturile procedurale, parand ca nu isi reamintesc abuzurile la care i-au supus pe toti cei carora le deschideau dosare “din fetis” sau razbunare.

Judecatoarea Ruxandra Popescu a facut, in acest sens, o paralela exemplificativa despre dubla masura. Cum vor “paraditorii” sa fie respectati, versus cum au respectat ei persoanele anchetate:

“Voi prezenta comparativ, exemplificativ, o paralela intre unele dintre aparari si sustineri ale procurorilor sus-mentionati intre unele aparari si sustineri ale procurorilor sus-mentionati in cauza penala personala in care au calitatea de inculpati si procedeele folosite de acestia, generalizate la nivelul intregii ‘unitati de elita’ DNA – ST Ploiesti in dosarul nr. 45/P/2016 in care am calitatea de inculpata.”

Tabelul comparativ realizat de judecatoarea Ruxandra Popescu:

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment