Cine este noul iubit al Simonei HALEP!? Sunt foarte frumoşi impreuna, iar el se înţelege de minune cu tatăl sportivei

Că Simona Halep este o femeie admirată şi iubită nu mai este niciun secret pentru nimeni. Dar ştiţi cum e vorba aia: important nu e sa fii doar iubit, ci să şi iubeşti!  Cine este bărbatul care îi face inima să tresară campioanei noastre?

Trebuie să vă spunem din start că este vorba despre o relaţie la început. Cei doi, Simo şi noul iubit, au doar câteva luni de când formează un cuplu. Puţin! Ar spune unii. Să nu ne grăbim să îi dăm şi căsătoriţi, ar spune alţii. Dar timpul e relativ şi clar curge altfel atunci când vine vorba despre dragoste. Şi ca să nu vă mai ţinem în suspans, vă spunem aşa: îl cheamă Theo şi este şi el machedon. Dacă îi scoatem un pic dosarul am putea spune că înţelegem acum zâmbetul larg pe care îl afişează de ceva vreme Simona. Theo este un tânăr de bani gata, din Constanţa. A studiat Dreptul la Universitatea Româno-Americană. Mult timp a locuit în Statele Unite ale Americii, iar acum face drumuri dese spre tărâmul american.

Ce este însă special la Theo? Ce ne face pe noi să ne gândim că ar putea fi el “The One”? Simplu: relaţia bună pe care o are acesta cu familia Simonei Halep, în special cu tatăl acesteia, cu care şi iese în oraş. Uneori chiar şi fără sportivă. Aşa cum se ştie, la machedoni este foarte important ca familia să fie de acord cu relaţia. Nu ne-ar mira, aşadar, ca peste câteva luni să auzim că se pune de o nuntă mare printre machedoni. Deşi toate lucrurile par a merge foarte bine între cei doi, Simona şi Theo au decis deocamdata sa fie discreţi. Aşa că, doar cei apropiaţi şi www.spynews.ro ştiu de relaţia lor. El nu s-a putut abţine însă: a postat o poză cu ea, dar e la derută. Pare că e o poză făcută de un fan înfocat. Deşi este prieten cu Lucian Becali, Theo este totuşi băiat la locul lui. Nu prea a bifat multe fete de oraş. Iar dacă a făcut-o, atunci a fost discret. Ceea ce face să aibă încă o bilă albă de la noi!

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link