CEx PSD Prahova: Toti primarii si parlamentarii au votat PENTRU sustinerea lui Dragnea

Parlamentarii si primarii PSD din judetul Prahova sustin stabilitatea politica, unitatea de partid, echilibrul si implementarea Programului de Guvernare cu care PSD a castigat alegerile.

Asa este, alegerile din 2016 au fost castigate de noi, cei din teritoriu, printr-o campanie puternica, perioada electorala in care i-am convins pe cetateni sa aiba incredere in beneficiile programului de guvernare. Nu le-am promis ca ne vom certa intre noi sau ca singura preocupare este de a face jocurile unora care vor puterea cu orice pret si care chiar ar sta la masa cu opozitia sau cu “rezistentii”.

Parlamentarii si primarii nu sunt si nu vor fi mo

neda de schimb in aceste lupte surde care nu fac altceva decat sa creeze un sentiment de instabilitate in cadrul partidului.

PSD Prahova a organizat CEx al filialei astazi, in urma caruia a fost votata in unanimitate sustinerea pentru Liviu Dragnea si ducerea la bun sfarsit a programului de guvernare. Suntem alaturi de actualul Guvern si ne dorim in continuare stabilitatea politica si economica a Romaniei.

Ne dorim ca in urma CexN al PSD, de maine, unitatea si ratiunea sa invinga si sa continuam ceea ce ne-am asumat in programul de guvernare!

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link