Ce ţară va interzice aplicaţia Instagram. Vezi de ce..

Vești proaste pentru fanii acestei aplicații de social media. Instagram va fi interzis în Teheran. Autoritățile au luat decizia de a bloca aplicația pe teritoriul țării.

„Din păcate, Instagram are conţinut nu doar ilegal, dar şi imoral şi obscen”, a declarat Javad Javadnia, responsabil IT în cadrul Parchetului iranian.

În prezent, la început de 2019, aplicația încă funcționează. Autorităţile aşteaptă o decizie finală din partea conducerii politice a Iranului, a relatat agenţia de presă Isna.

Instagram va fi interzis în Iran

Instagram este o aplicație populară în Iran. Milioane de persoane o folosesc pentru a publica imagini foto și video pe internet. O mare parte a conţinutului încalcă regulile stricte ale republicii islamice.

Tocmai de aceea țara a decis să interzică Instagram în Iran. Twitter, Facebook şi serviciul de mesagerie criptată Telegram sunt deja interzise în Iran.

Observatorii politici internaţionali sunt de părere că blocarea reţelelor de socializare este motivată politic. Acestea sunt folosite de criticii regimului de la Teheran pentru a comunica şi a-şi promova ideile.

Related posts

Leave a Comment

1 + 8 =