“Capitala Tineretului din României”- Ce oraș a câștigat titlul!?

Sâmbătă seară, în cadrul Galei Tineretului, a fost anunțat noul oraș câștigător al titlului de “Capitala Tineretului din România”. Evenimentul s-a desfășurat în Baia-Mare, actuala deținătoare a titlului.

Proiecte de peste 2.300.000 de lei vor ajunge la Iași și vor fi implementate pe parcursul anului. Comisia pentru Guvernanța titlului de Capitala Tineretului din România, alături de Primăria Baia Mare și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș, au anunțat sâmbătă seară, în cadrul Galei Tineretului din România, orașul câștigător în competiția Capitala Tineretului din România.

#rISeUP!, conceptul câștigător care a dus titlul la Iași, este bazat pe un buget consolidat estimat la aproximativ 500.000 de euro. Împreună cu titulatura de Capitala Tineretului din România, Iașiul va intra în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro, oferit de Banca Comercială Română, co-inițiator al programului național Capitala Tineretului din România. Mandatul noii Capitale a Tineretului își va produce efectele în perioada 2 mai 2019 – 1 mai 2020.

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link