Andreea Marin, schimbare de look spectaculoasă! Este superbă!

Andreea Marin, schimbare de look spectaculoasă. De când a divorțat de turcul Tuncay Öztürk, vedeta TV este într-o continuă schimbare. A slăbit și a încercat tot felul de tunsori, însă ultima schimbare de look o prinde de minune.Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar în ultima vreme își uimește fanii cu noi imagini în care arată spectaculos.

În loc să îmbătrânească, vedeta parcă întinerește și devine și mai frumoasă pe zi ce trece.„Zâna” a renunțat la părul scurt. Și-a pus extensii și și-a făcut breton, iar noua coafură a fost foarte apreciată de fanii vedetei care au comparat-o cu cu cea mai frumoasă și faimosă regină egipteană, Nefertiti. Look-ul ei a fost completat și de machiajul cu tuș.
Andreea Marin își dorește să devină din nou mămică
Andreea Marin, măritată de trei ori și divorțată tot de atâtea ori la cei 43 de ani ai săi, nu exclude o viitoare căsătorie. Vedeta trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții și radiază de fericire. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, cel cu care și-a și petrecut Sărbătorile de iarnă la munte, în Elveția, iar aceasta a dezvăluit că i-ar plăcea să devină din nou mămică.

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link