Anda Adam, mai slabă ca oricând. Shake-ul cu care a dat jos aproape 10 kilograme! Asta e dieta cu care a slabit rapid în doar o lună!

Deşi a născut recent, Anda Adam este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz şi reuşeşte de fiecare dată să facă senzaţie. Aceasta a spus care este dieta minune care a ajutat-o să aibă silueta de invidiat.

Frumoasa cântăreaţă, Anda Adam a apelat la o dietă care se pare că a ajutat-o să dea jos apoximativ 6 kilograme într-o singură lună. Această cură de slăbire se bazează în principiu pe reunţarea la două ingrediente: sarea şi zahărul.

Vedeta a mărturisit că dieta i-a fost recomandată de o prietenă bună şi este extrem de mulţumită de rezultate. Anda Adam a spus că dieta aceasta poate ajuta să pierzi chiar 14 kilograme în doar două luni, tot ceea ce trebuie să facă este să renunţi la zahăr şi sare, potrivit one.ro.

Anda Adam a mărturisit că pe parcursul acestei diete, timp de o lună a mâncat absolut orice, mai puţin cele două ingrediente interzise şi a reuşit să dea jos 6 kilograme. Se pare că dieta minune i s-a potrivit de minune vedetei şi a ajuns să aibă nişte forme apetisante.

Consumă shake-uri natural

“E cu soia, nu este foarte bun la gust, dar îl beau. Înlocuiesc micul dejun și cina cu niște shake-uri. Acest shake conține vitamine și tot ce trebuie, tot ce am nevoie că să fiu activă la evenimentele pe care le am și la ce treabă am”, spunea Anda Adam.

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link