Află dacă eşti printre cei mai inteligenţi 2% oameni de pe Pământ-Test de inteligenţă Mensa

Rezolvă setul de întrebări din testul de inteligență Mensa pentru a vedea care este IQ-ul tău și ce procent din populație este la fel de înzestrată mental ca tine.

 

Testul de inteligență Mensa este extrem de cunoscut în întreaga lume ca fiind singurul criteriu de admitere în cadrul organizației Mensa, cea care reunește cei mai inteligenți oameni din lume, scrie click.ro.

 

Poți afla și tu dacă te clasezi printre cei mai inteligenți oameni de pe Planetă, pentru că testul de inteligență Mensa se găsește online.

 

Ce ai nevoie pentru a rezolva un test de inteligență Mensa

Este recomandat ca atunci când te apuci să rezolvi testul de inteligență Mensa să stai într-un loc în care nu există stres extern, deci nu încerca să îl rezolvi la muncă dacă vrei un rezultat bun.

Pentru a vedea adevărata ta valoare intelectuală este bine să fi odihnit înainte de a începe testul de inteligență Mensa. Timpul alocat pentru a răspunde celor 24 de întrebări este de 10 minute.

În ce constau întrebările dintr-un test de inteligență Mensa

Întrebările sunt asemănătoare tuturor celorlalte teste de inteligență: întrebări de logică ce cresc în dificultate treptat. Pe ecran vei avea de ales răspunsul corect dintre mai multe variante de răspuns și tot timpul îti va fi afișat timpul rămas.

Chiar dacă la prima vedere poate părea ușor, cele 10 minute sunt destul de puține pentru a răspunde tuturor celor 24 de întrebări, așa că gestionează-ți cu grijă timpul.

Ce câștigi dacă ai un rezultat foarte bun la un test de inteligență Mensa

Dacă îți dovedești iscusința minții și te încadrezi cu un IQ printre cei mai deștepți 2% dintre oamenii de pe Pământ, ai putea să ajungi membru în organizația Mensa, care are o filială chiar și în Romania, și ai putea să te întâlnești cu alți oameni la fel de inteligenți ca tine, pentru diferite dezbateri.

Unde poți face testul de inteligeță Mensa

Încearcă-ți puterile în materie de inteligență chiar pe site-ul organizației Mensa din România și dacă reușești un rezultat foarte bun poate chiar te vor selecta pentru a face parte din organizație.

Rezolvă testul aici.

 

Related posts

Leave a Comment

eleven − 8 =