Acord între FCSB și CFR Cluj. Ce se va întâmpla la derby-ul care poate decide campioana

FCSB, locul 1, va juca împotriva celor de la CFR Cluj, locul 2, duminică, de la ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Potrivit surselor GSP.RO, cele două cluburi s-au pus de acord și partida care poate decide campioana va fi condusă de o brigadă de arbitri străini. Astfel, la FRF a fost trimisă o adresă la FRF prin care se solicită o brigadă de arbitri din străinătate.

FCSB a fost prima care a solicitat arbitraj străin la meci, iar CFR a pus două condiții, acceptate de echipa roș-albastră: arbitrul să fie din primele cinci campionate ale Europei și să aibă ecuson FIFA.

RAPORT ECHILIBRAT
Spre finalul campionatului regulat exista o diferenţă majoră între cele două cluburi, din perspectiva greşelilor arbitrilor. CFR era foarte mult pe plus, în timp ce trupa lui Dică era pe minus. Situaţia din play-off a redus mult din acest ecart. În momentul de faţă, ambele sunt pe plus şi, chiar dacă gruparea din Gruia continuă să aibă un raport mai favorabil, balanţa e mult mai echilibrată.

Club Erori pro Erori Contra
CFR Cluj 15 10
FCSB 11 9

Related posts

Leave a Comment